Aktuelt

Skipet - Jan M. Lillebø.jpg

Kandidater til Årets trebyggeri 2021 søkes

Fremtiden er fornybar, industrialisert og trebasert!

Det er stor interesse for bruk av tre i store bygg og anlegg. De siste årene har det vært realisert en rekke større byggeprosjekter med utstrakt bruk av tre.

Publisert 14. januar 2022
blumer printscreen.png

Kursdagene 2022 - fungerer godt i skyen

Gjennomføring av Kursdagene som digitale frokostmøter får gode tilbakemeldinger. Vel 60 kursdeltakere har fått ta del i ny fagkunnskap på flere fagområder fra både nasjonale- og internasjonale foredragsholdere.

Publisert 19. januar 2022
snekker som monterer.jpg

Trekonstruksjons-dagen 2022

Alle med interesse for trekonstruksjoner ønskes velkommen til  Oslo 9. juni.  Årets tema er urbane trekonstruksjoner med hovedvekt på boligprosjekter.

Publisert 14. januar 2022
fukt kurver.jpg

Sagbruk 4.0

Energi og Tørklubben ønsker å ta i bruk ny teknologi til å forbedre energibruken og sikre produktkvaliteten ved trelasttørking.  Prosjektet vil være tema under fagutferden 23.-24. mars.  Et webianar 17. februar vil  også ha relevans for Sagbruk 4.0.

knut helge på ski.JPG

Ny ved Treteknisk

Produktdokumentasjon er viktig for industrien.  Dette er også et satsningsområde ved Treteknisk,  Knut-Helge Bergset er derfor nylig tilsatt for å øke kapasiteten ved avdeling prøving- og sertifisering.

IMG20211206114008.jpg

Det meste kan gjøres på Gjøvik

Fra 2016 har den høyere utdanningen på Gjøvik vært en del av NTNU.  Det er samlet mye kunnskap, og ikke minst forskningsinfrastruktur, i lokalene strategisk plassert over Mjøsa.