Nyhet TTF generalforsamling1_ed1.jpg

Stinn brakke på første TTF-samling på over tre år.

Fysisk generalforsamling i TTF vel gjennomført

Medlemmene i Treindustriens tekniske forening (TTF) var onsdag 12. mai invitert til den første fysiske generalforsamlingen på hele tre år. Generalforsamlingen fant sted på Kongsvinger og ble kombinert med fagforedrag og bedriftsbesøk på utemøbelfabrikken the PLUS til Vestre AS.

57 deltakere var med på årets generalforsamling, som ble holdt på Festningen Hotel & Resort på Kongsvinger. Generalforsamlingen ble kombinert med årsmøter i Kledningskontrollen og Brannkontrollen samt kontakt- og informasjonsmøte i Norsk Trelastkontroll og Norsk Impregneringskontroll.

Joakim Dørum fra Green Advisers holdt et innlegg hvor han viste fram trebruk i en rekke spennende byggeprosjekter han har vært involvert i, og Christian Nielsen fra Skogsindustrierna snakket om utviklingen i det internasjonale trelastmarkedet den siste tiden og ga innspill om utviklingen videre.

altDeretter fikk deltakerne besøke «verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk», The Plus, som Vestre AS nettopp har satt i drift på Magnor, og de lot seg imponere over den nye fabrikken som snart er i full drift og har offisiell åpning 3. juni.

The Plus kan du lese mer om her.

Valg i TTF
Det ble gjennomført valg av styremedlemmer, og styret ble gjenvalgt uten endringer.

 

Joakim Dørum i Green Advisers forteller om trebyggeri.

alt
Fra venstre: Per Skogstad, Lars Ivar Sundal fra InnTre Kjeldstad AS, som er nytt varamedlem i styret til TTF og Vibeke Lynum fra Bergen Holm AS som er nytt medlem i valgkomiteen til TTF.

Per Skogstad ble behørig takket av etter 32 års innsats i rollen som sekretær for TTF, en imponerende bragd som har blitt satt stor pris på og som blir vanskelig å følge opp for den nye sekretæren Audun Øvrum.

alt
Per Skogstad blir behørig takket av etter 32 års tjeneste som sekretær i TTF, han fikk en spesiell hilsen fra maskinleverandørene.

Kommende aktiviteter
TTF planlegger en høstutflukt til Sverige, som det vil komme mer informasjon om senere. Datoen for julemøtet er satt til 15. desember, og blir tradisjonen tro avholdt på Olavsgaard.

Kurs i høvling og verktøy planlegges i februar, og mer informasjon kommer så fort datoen er satt.

Kontaktperson