MicrosoftTeams-image.png

Build-in-Wood Community

I Build-in-Wood har det vært fokus på å skape en plattform som har til formål å legge til rette for deling.  Build-in-Wood Community er en uavhengig plattform som skal hjelpe alle interessenter i sektoren med interesse og agenda for tre.
Viktigste budskap fra Peder Fynholm, visedirektør hos DTI: «Det er din plattform, så dine innspill og din bruk av plattformen skaper verdien av den. Alle må være aktive for at dette skal bli til noe bra».

Offisiell lansering av Build-in-Wood Community var 8. november 2021 med hovedinnlegg fra Andrew Waugh fra Waugh Thistleton Architects.

«Samarbeid, samarbeid, samarbeid! Snakk med alle, del informasjon og kunnskap. Klimakrisen vil ta oss alle, så vi må sørge for at innovasjon og forskning deles mellom oss, og internettet (/Build-in-Wood Community) gir oss en fantastisk mulighet til å gjøre det», sier Andrew Waugh da han blir spurt til hvordan plattformen kan støtte alle initiativer det er rundt tre i verden. Han mener at tre er en magisk maskin for å ta opp karbondioksid, og materialet burde ha en vesentlig rolle i byggeindustrien i fremtiden.

Ønsker du å høre mer om plattformen og Andrew Waugh sitt innlegg, kan du se hele den offisielle lanseringen av Build-in-Wood Community her: https://www.youtube.com/watch?v=FsRPzTNdXzw

alt         alt

biw com.png

Registrer deg:

Gå inn nå og registrer deg på Build-in-Wood Community (gratis!): https://community.build-in-wood.eu/