Trekonstruksjonsdagen 2019.png

Trekonstruksjonsdagen

Årets Trekonstruksjonsdag arrangeres 4. september på DOGA i Oslo, og har en sterk representasjon av internasjonalt anerkjente arkitekter og ingeniører.

Blant andre kommer disse:

  • Aleph Zero Architects fra Brasil for å presentere Children Village som vant «RIBA International Prize 2018 for the world’s best new building».
  • Totan Kuzembaev er Russlands fremste tre-arkitekt og presenterer arbeider sammen med samarbeidspartnere i ingeniørfirmaet Idea Statika.
  • Localarchitecture fra Sveits vant nylig «The 2019 International award for wood architecture» og vil sammen med ingeniøren i Ratio bois Sárl presentere deres innovative konstruksjoner.
  • Path Architects + Kaiser Group er både arkitekt og entreprenør, og ledende innen bruk av massivtre i fleretasjes bygg i USA. De kommer for å fortelle om sine arbeider; spesielt det 8.etg boligbygget Carbon12 og om det voksende massivtre-markedet i USA.

Det blir også innblikk i spennende europeiske treprosjekter fra Format Engineers (UK), Herman Kaufmann (AUS), GROPUWORK (UK), Mecanoo (NL), m.fl, samt flere nyvinnende treprosjekter fra det amerikanske kontinentet som presenteres av bl.a Undurraga Arquitectos (Chile), Patkau Architects (Canada) og Equilibrium Consulting (Canada).

Ytterligere forelesere oppdateres fortløpende. Les mer om arrangementet og påmelding her: www.nito.no

NAL tilbyr Trekonstruksjonsdagen 2019 i samarbeid med FBA - Faggruppen for bygg og anlegg (Tekna/NITO), Treteknisk og Forum For Trekonstruksjoner, som er arrangør.

Foto: NITO